MelloWhite - Kulit Cantik dalam 7 hari!

Assalamualaikum & Hi chuols! Semua sihat tak? Petang ni Ann hajat nak jogging, sebab rasa macam nampak "penampakan" lemak-lemak baru je kat badan ni hahaha! Tapi masalahnya hujan macam takmau berhenti je, so Ann decided untuk bercerita tentang product #MelloWhite.  

Dengan tagline " Kulit lebih anjal, cerah dan berseri dalam masa 7 hari", MelloWhite bertindak mencerahkan, menghalus & menggebukan kulit, memberi kulit tona yang sekata dan seimbang, melembab, mengurangkan cela, mengecilkan pori, memberi keanjalan pada kulit, memudarkan bintik hitam, mengurangkan kedutan dan memberi nutrisi pada kulit.

Mellowhite mengandungi banyak nutrisi yang diambil dari ekstrak rose petal, Vitamin C, ekstrak zaitun, buah delima, ceri acerola, red beet, barli hijau organik, L-cysteine dan asid alpha lipoic. Antara manfaatnya:

🍀Ekstrak rose: Mengurangkan pigmentasi Menjadikan kulit halus, cerah dan gebu secara semulajadi

🍀Vitamin C: Mencegah kulit dari kehilangan kolagen Menjaga kesihatan mata dan gusi

🍀Ekstrak Zaitun: Antioksidan Merendahkan risiko penyakit jantung Mengurangkan keradangan dan alahan

🍀Buah Delima: Kaya dengan Vitamin A, C dan E, antioksidan dan zat besi Melambatkan penuaan Meningkatkan sistem imunisasi

🍀Ceri Acerola: Membantu kesihatan mata Meningkatkan metabolisma

🍀Red Beet: Ejen detoks Meningkatkan sel darah merah 🍀Cysteine: 

Melambatkan penuaan Melindungi badan dari radiasi

🍀Asid Alpha Lipoic: 

Meningkatkan pemulihan otot setelah bersenam/hiking Mengurangkan keradangan Haaa jadi semua blh nampak kan khasiat yg banyak dalam #MelloWhite ni. MelloWhite bukan sahaja untuk kecantikan, malahan sangattt baik untuk kesihatan badan juga. Ann dah try sekotak (10 sachets), rasanya masam-masam manis, Ann agak sebab buah delima, so sangat consumable. Tak ada elemen pahit langsung dalam setiap sachet. 

Aturcara untuk membancuhnya senang sahaja:

Selama 10 hari ni, Ann minum MelloWhite setiap pagi sebelum bersarapan. Tanpa missed tau! Walaupun biasanya Ann ni kurang "beradab" bila dgn kebanyakan suppliment, tapi kalini Ann buat betul-betul sebab Ann teringin sangatt nak tengok hasilnya. 

Dan Alhamdulillah, testimoni Ann sendiri walaupun baru sekotak, hasilnya agak memberangsangkan. Apa yang Ann nampak, cela seperti parut-parut/kesan jerawat makin berkurang. Ertikata lain, wajah makin berseri lah githheww! Bukan Ann yang kata tau, tapi orang sekeliling yang tegur hehe! 

Hari pertama Ann consume MelloWhite

Hasil selepas:

Dari segi mencerahkan , Ann belum nampak hasil yang begitu ketara, mungkin Ann memerlukan lebih dari sekotak untuk melihat hasilnya. So, mana tahu bila continue lagi sekotak, orang dari jarak 5 kilometer tu silau mata tengok bersinar-sinar wajah Ann kan! Hahaha

Jadi Ann Nak share juga Testimoni pengguna-pengguna Mellowhite yang lain 

Haaa boleh nampak kan hasilnya yang ketara? Jadi kepada yg berminat, cepat-cepatlah dapatkan produk MelloWhite ni. Cantik dapat, sihat pun dapat. Di bawah  Ann attach sekali senarai harga Mellowhite:

So kat mana pulak nak dapatkan #MelloWhite? Berikut merupakan Senarai Ejen / Pengedar Sah MelloWhite Azian : Perak 019-4732120 Norin Faridah : Selangor 019-2195949 Norhana : Penang 012-4854942 Haslin : Selangor 017-6908322 Hezla : Johor/Selangor 016-2155875 Hj Ghazali : Penang 019-4793684 Yahya/Pak Ya : Johor 019-7610010 Sha : K/Lumpur 019-3421127 Nani : K/Lumpur 012-3004117 Zahariah : Putrajaya 016-6704240 So, papepun takkan nak tengok saje kan orang lain jadi cantik n sihat? korang bolehlah try & alami sendiri perubahannya! Jangan lupa, #MelloWhite ya! See you again in the next entry! ❤