Jus Asam Kunyit Madu: Rasa yang Enak & Menyihatkan

Assalamualaikumm semua! Haha dengar nama Jus Asam Kunyit Madu (JAKM) ni mesti rasa seram kan? Lagi² kalau mereka yang bukan penggemar jamu. Mesti semua terbayang rasa kunyit yang kuat. Ann sendiri pun mula-mula takut nak try. Sebab Ann memang jenis yang tak boleh masuk sangat rasa "pelik-pelik" ni.

Tapi kannn, dengan JAKM, Ann berita gembira untuk semua tauu! Untuk semua yang nak sihat dengan cara yang menggembirakan hahaha. Untuk makluman, JAKM dari Forreen Secret ni menekankan bukan sahaja khasiat dari minuman ni, tapi juga sangat menjaga dari segi rasanya. Memetik kata-kata Puan Azrina iaitu founder kepada produk ni, beliau pun memang tak suka jamu² ni. Jadi beliau buat tu, memang dari hati sebab memahami kehendak orang-orang yg ingin sihat, tapi tak sanggup nak telan pahit payau bagai tu haha Kalau tanya Ann, rasa dia ala-ala air asam jawa yang selalu jual dalam botol tu sahaja, tambah sikit dgn rasa berangin. Tu je. Ann blh minum sebotol sehari sebab sedap sangat, padahal sepatutnya minum 60 ml sahaja pagi & malam. Tak blh move on dengan rasa dia 😍

Dari segi khasiat pula, Ann sendiri dah try, perubahan terbesar yang Ann rasa, dekat lutut. Secara jujurnya, lutut Ann memang dah "out" sebab banyak sangat guna kaki hiking sana sini 😂😂 Sekarang ni Ann dah nak masuk botol yang ke 4.

Alhamdulillah, naik tangga apa semua ok je tak sakit sangat dah. Biasa tu Ann dah azab rasa macam orang tua bila berjalan 😂 Selain tu jugak, untuk makluman semua JAKM ni membantu untuk membuang kolestrol dalam badan. Ann balik dari Johor, berat Ann naik 2 kg. Tapi lepas 2 hari, senang² je berat Ann turun balik padahal Ann tak workout apa² pun lepas balik tu haha padahal selama ni, bila dah naik, berbulan lah nak turun. Syukur Alhamdulillah 😊

Banyak sebenarnya kalau Ann nak listkan khasiat JAKM ni. Banyak sangat². Kalau nak tau lebih lanjut, boleh lawat facebook JAKM, www.facebook.com/jusasamkunyitmadu atau boleh juga hubungi Pn Azrina di talian +6010 818 1796 . Harga sebotol yang bersaiz 360ml hanya RM12 sahaja untuk semenanjung Malaysia & RM14 untuk Sabah & Sarawak. Ramai orang ingat jus kunyit hanya sesuai untuk wanita, especially yang mempunyai masalah haid etc. Tapi sebenarnya JAKM ni sesuai untuk lelaki & wanita. Dua² pun sangat disarankan untuk minum & mendapatkan khasiat jus kunyit ni. Ann dah peroleh khasiat JAKM. Anda bila lagi? 😊 ❤